Членство

LLPA членство

СЕМОС ЕДУКАЦИЈА е горд член на моќна мрежа LLPA, и еден од основачите на ова здружение. LLPA e асоцијација на центри за обука во областа на ИТ технологијата. LLPA (Leading Learning Partner Association) е група од 33 познати центри за обука - секој од нив е водечки центар во ИТ обука во сопствената земја. Преку LLPA се обучуваат 500 000 студенти годишно со што се достигнува 500.000.000 € во приходи од продажба.

Партнери

Европа

Азија/Пацифик

Северна Америка

Јужна Америка

Африка

Дополнителни информации за Leading Learning Partner Association www.theLLPA.com