Вработени и предавачи

Вработени и предавачи

Компјутерската обука ја одржуваат високо образовани, стручни предавачи, со повеќе годишно искуство во оваа дејност. Предавачите континуирано се обучуваат во школите на најпознатите светски софтверски компании, како што се Microsoft, VMWare, EC-Council, Cisco, Oracle, Java, ISTQB, Autodesk, Adobe....

Валентина Тасева
CEO
Ирена Ивановска
Senior Director
Training Departments: Microsoft | VMware | EC-Council | ISTQB | ITIL | SCRUMstudy | Linux | Angular
Дијана Василевска
Senior Director
Training Departments: MS Office | Adobe | Autodesk | Programming | Project management | Academies
Цеко Тодоровски
Senior Director
Training Departments: Cisco | Oracle | Java | AWS | Android
м-р Ангелина Канчевска
Manager
Training departments: Accredited Design Academy & Adobe
Наташа Ристеска Тодоровска
Manager
Training departments: Children`s Education Center & IT Academy for High School Students
Мирослав Клампфер
Manager & Autodesk and Adobe Certified Instructor
Training departments: Autodesk & Unity
Благица Блажеска
MS Office Certified Trainer, Web content manager
MOS Master
Бобан Крстев
Adobe Certified Instructor, MS Office Certified Trainer
Гоце Аргиров
Chief Information Officer
Microsoft Certified Trainer
MS, MCSA, MCSE, MCT
Дејан Вакански
Microsoft Certified Trainer
MCTS, MCITP, MCSD, MCSE, MCT
Биљана Качаниклиќ Цаневски
Marketing Director
Марија Сековска
Brand Marketing Specialist
Елена Наковска
Digital Marketing Specialist
Александра Николовска
Chief Financial Officer
Мирјана Маленкова
Finace Specialist /Accounting & Finance
Роза Каранфилова
Finace Specialist /Accounting & Finance
м-р Анче Атанасова
HR Manager & Career Center Manager
Мирјана Тасков
HR Manager
Сања Додевска
HR Specialist
Симона Ристевска
Administrative Assistant in IT Pro Sector
Иван Паневски
Administrative Assistant in IT Pro Sector
Дејан Кумпаниовски
System Administrator
Test Center Administrator
Александар Василевски
Adobe Certified Instructor

Оддел

Академија за графички дизајн, Adobe официјални курсеви
Александар Гелевски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Александар Талев
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Александра Филипоска
Adobe Certified Instructor

Оддел

Академија за графички дизајн, Adobe официјални курсеви
д-р Ангелина Поповска
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
м-р Андреја Јарчевски
Предавач

Оддел

Академија за графички и веб дизајн
Билјана Барукчиева
Oracle Certified Trainer

Оддел

Oracle официјални курсеви
Бојан Гавровски
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање, Академија за веб дизајн, JavaScript Aкадемија
Борис Танасковски
Oracle Certified Trainer

Оддел

Oracle официјални курсеви
Василија Узунова
Oracle Certified Trainer

Оддел

Java официјални курсеви, Курсеви за програмирање
Веле Павловски
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Горан Јаниќијевиќ
Cisco Certified Trainer

Оддел

Cisco официјални курсеви
Горјан Поповски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Даниел Јосковски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
м-р Даниела Спасева
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Димитар Атанасов
Предавач

Оддел

Академија за графички и веб дизајн, Курсеви за програмирање, JavaScript Aкадемија
Драган Краљевски
VMware Certified Instructor

Оддел

VMware официјални курсеви
Драган Митевски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Жаклина Чагороска
Предавач

Оддел

MS Office курсеви
Зоран Ристески
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Иван Василевски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Ивана Спиридоновска
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Иво Богојевски
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви
Игор Трајковски
Certified Cisco Systems Instructor

Оддел

Cisco официјални курсеви
Јане Џумеркоски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Јулијана Хочевар
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Крсте Москов
Android Trainer

Оддел

Андроид курсеви
м-р Ленче Наумовска
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Мане Пиперески
Certified EC-Council Instructor

Оддел

EC-Council официјални курсеви
Марио Петковски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар, Курсеви за програмирање, Академија за веб дизајн, JavaScript Aкадемија
м-р Мартин Ташкоски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Мартин Џонов
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Милана Петковски
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Мичо Душков
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви, MS Office курсеви
Невен Ѓорески
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Никола Николовски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Раде Костадиновски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Сања Велчевска
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Сања Силјановска
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Сања Ташковска
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање, Детски Едукативен Центар
Сашо Котески
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Сашо Младеновски
Adobe Certified Instructor

Оддел

Детски Едукативен Центар, Adobe официјални курсеви
Славе Ѓорѓевски
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви
Томе Томовски
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Трајче Стојанов
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви, MS Office курсеви
Фисник Доко
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви