Новости Листа

Попуст од 15% за рана уплата до 30.04.2018

Академија за JavaScript За сите оние кои сакаат да навлезат во областа програмирање и да станат junior web програмери Академијата за JavaScript одобрува попуст од 15% за уплата до 30 април.

ОТВОРЕН ДЕН - 04.04.2018

Академијата за графички и веб дизајн организира отворен ден за сите заинтересирани и потенцијални лица кои сакаат да се запознаат со едногодишните стручни студии за Графички дизајнер и Веб дизајнер.

Конкурс за стипендија на тема „ЗВУКОТ НА ГРАДОТ“

Семос Академијата за дизајн распишува конкурс за стипендии за стручните едногодишни програми: Графички дизајн и Веб дизајн.

DASA DevOps Fundamentals

DASA DevOps Fundamentals е почетна точка за подобрени работни текови и побрзо користење со суштинско разбирање на основните концепти на DevOps од страна на кое било лице вклучено во Agile и/или DevOps тим. Наменет е за индивидуалци вклучени во ИТ развој, ИТ операции или ИТ менаџмент на услуги.

Нови уписи во Академијата за внатрешен дизајн

Почеток: 25.04.2018 Доколку сакате да стекнете искуство во внатрешен дизајн, започнете кариера во оваа динамична област или отворите сопствен бизнис - ние ја имаме вистинската обука за Вас.

Семос Едукација во ОХРИД

Од Ноември започна да работи и Центарот на Семос Едукација во Охрид.

Официјална on-line обука за Adobe Photoshop CC

Почеток: 16 април, Да научиш Photoshop е добар старт. Да станеш Adobe сертифициран специјалист во визуелната комуникација е голем чекор кон сигурна кариера.

Business Analysis in Corporate Value Stream

Нов курс за управување со проекти, 12 - 13 април 2018. Локација: Семос Едукација. Јазик: англиски.

MASTERCLASS: System Forensics and Incident Handlin

Паола Јанушкиевич по четврти пат во Скопје, 11 - 15 Јуни 2018.