“Го одбрав MCSD: Web Applications вистинскиот курс за мене во вистинската институција - Семос Едукација.”
Мартина Димитриеска - студент на ФИКТ
“Искуството кое го стекнав при посетата на Курсевите по PHP&MySQL ми овозможи отварање на нови видици и нови можности.”
Кире Ивановски - информатичар
“Со стипендијата за курсевите “Мајкрософт Веб апликации” се стекнав со огромно професионално искуство поткрепено од искусни Microsoft сертифицирани тренери.”
Дарко Андонов -
“Мојата одлука за посета на курсевите во Семос Едукација за Web Developer ми помогна да се стекнам со нови и дополнителни практични знаења насочени токму за професијата со која одлучив да се занимавам.”
Ѓорѓи Огненовски - Веб девелопер
“Oбуката во Семос Едукација ми овозможи да се здобијам со теоретски и практични знаења кои се непоходни за полагање на ACA (Adobe Certified Associate) сертификатите за Аdobe програмите: Photoshop, Illustrator и InDesign.”
Љупка Андоновска - Дипломиран инженер по информатика
“Време беше кариерата која 20-тина години ја градев во печатените медиуми да ја надградам со интернет технологиите. Интерактивната настава и проектите зададени од одличните и посветени предавачи во Семос Академијата за веб дизајн ме упатија во вистинска насока...”
Драган Томовски - Веб дизајнер
“Преку интерактивната програма и предизвикувачките проекти, предавачите од Академијата успеаа да ми ја пренесат љубовта кон графичкиот дизајн, со помош на кои отворив едно ново и возбудливо поглавје во кариерата.”
Ана Вељан - Графички дизајнер
Каталог


СЕМОС ЕДУКАЦИЈА - SUPERBRANDS MACEDONIA 2015/16


Во светот на глобална трговија и конкуренција, совршеностa е важнa пред се друго. Најдобрите брендови се разликуваат по супериорните производи и креативниот маркетинг. Тоа се исклучителни брендови кои се издвојуваат од останатите, со што се издигнуваат на престижно ниво и се прогласени за Superbrands.Учество во Superbrands е само со покана и се нуди дo најистакнатите брендови во одредена област. Остварувањето на Superbrands статусот ја зајакнува позицијата на брендот, додава престиж, и ги уверува потрошувачите и снабдувачите дека тие соработуваат со најдобриот бренд во својата категорија.

Superbrands: Најпочитуваниот универзален печат за совршеност.

Горди сме на големиот број соработници
За секое ваше прашање околу нашите услуги можете да не исконтактирате во секое време, тука сме само за Вас!
Контактирајте не веднаш