Новости Листа

Отворен упис за 2019/2020 во Семос Академија за графички и веб дизајн

Искористете го максималниот попуст од 350 € за најрана уплата до 20 август.

Резервирајте го своето место на една од едногодишните стручни програми во Академијата:

Бидете поблиску до кариерата од соништата.

Лице за контакт

м-р Ангелина Канчевска
Раководител на Семос Академија за графички и веб дизајн
+389 71 223 993, секој работен ден 9:00-17:00