Revit Architecture + ACU Exam
Autodesk Авторизиран Тренинг


Аплицирај
Почеток на курсот
19 Ное 2019
Број на часови
40
Цена на курсот
14.500 МКД

За кого е наменет курсот

Revit Architecture е особено популарна BIM (Building Information Modeling) апликација наменета за архитекти, дизајнери и урбанисти. На корисниците им овозможува да дизајнираат објекти во 3Д користејќи параметрични елементи, да вршат сложени анализи како и да подговат обемна техничка документација.


Содржина на курсот

 • Вовед во BIM
 • Запознавање со апликацијата
 • Креирање на модел
 • Креирање на изгледи
 • Работа со алатки
 • Котирање и означување
 • Креирање на подови
 • Креирање на кровови
 • Работа со структурални елементи
 • Плафони и ентериери
 • Скали, рампи и огради
 • Креирање на предмери
 • Изработка на детали
 • Креирање на специфични погледи
 • Подготовка на листови за печатење
 • Планирање на просторот и креирање на простории
 • Напредни техники за креирање на ѕидови
 • Креирање на готови елементи
 • Уредување на локацијата и топографија
 • Рендерирање и презентирање
 • Работа со надворешни фајлови
 • Креирање на фази и дизајн опции
 • Тимска работа во Revit Architecture
 • Обука во Autodesk Авторизиран Тренинг Центар
 • Работа на лиценциран Autodesk софтвер
 • Обука спроведена од страна на Autodesk Certified Instructor
 • Литература во најновата верзија со вежби за секој курс
 • Сертификат за посета на курс издаден од Autodesk

Лице за контакт

Мирослав Клампфер
Раководител на Autodesk Training Department
+389 70 358 369

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основно познавање на работа со компјутери и Windows.

Материјал за курсот

 • Официјална литература на Autodesk - Autodesk Official Training Courseware на англиски јазик и ЦД со вежбите.
 • По завршување на курсот секој слушател добива Autodesk Certificate of Completion.

Сертификат: Autodesk Certified User

Јаките дизајнерски софтверски вештини секогаш се одлично средство за напредок  во академските и професионалните области. Учењето на врвните дизајнерски софтвери од Autodesk заедно со Autodesk User Certification им дава можност на сите студенти да имаат огромна предност во образованието или кариерата.

Попуст

Наведените попустите не се комбинираат и истите се поддршка кон младите, невработените лица, како и кон лојалните слушатели.

 • 10 % за посета на прв курс – ученик, студент, невработено лице
 • 10 % за посета на втор курс – секој слушател
 • 15 % за посета трет и повеќе курсеви – секој слушател

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура