Fusion 360 + ACU Exam
Autodesk Авторизиран Тренинг


Аплицирај
Број на часови
40
Цена на курсот
14.500 МКД

За кого е наменет курсот

Autodesk Fusion 360 е 3D CAD/CAM клауд алатка за развој на продукти која комбинира индустриски со машински дизајн, тимска соработка и сето тоа е достапно во еден пакет. Алатките во Fusion 360 овозможуваат брзо и лесно истражување на дизајнерските идеи со интегриран од концепт до производство пристап.


Содржина на курсот

 • Вовед во Autodesk Fusion 360 графичкиот интерфејс
 • Креирање, параметризирање и котирање на 2Д скици
 • Креирање и едитирање на 3Д солиди
 • Креирање и употреба на конструктивни помошни елементи
 • Креирање на равенки и работа со параметри
 • Манипулирање на моделите преку снимената историја на команди
 • Копирање на геометријата во
 • Поставување, ограничување и поврзување на компонентите во еден дизајн
 • Дефинирање на движење во повеќекомпонентен дизајн
 • Креирање на компоненти и елементи во повеќекомпонентен дизајн
 • Обука во Autodesk Авторизиран Тренинг Центар
 • Работа на лиценциран Autodesk софтвер
 • Обука спроведена од страна на Autodesk Certified Instructor
 • Литература во најновата верзија со вежби за секој курс
 • Сертификат за посета на курс издаден од Autodesk

Лице за контакт

Мирослав Клампфер
Раководител на Autodesk Training Department
+389 70 358 369, секој работен ден 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основно познавање на работа со компјутери и Windows.

Материјал за курсот

 • Официјална литература на Autodesk - Autodesk Official Training Courseware на англиски јазик и ЦД со вежбите.
 • По завршување на курсот секој слушател добива Autodesk Certificate of Completion.

Сертификат: Autodesk Certified User

Јаките дизајнерски софтверски вештини секогаш се одлично средство за напредок  во академските и професионалните области. Учењето на врвните дизајнерски софтвери од Autodesk заедно со Autodesk User Certification им дава можност на сите студенти да имаат огромна предност во образованието или кариерата.

Попуст

Наведените попустите не се комбинираат и истите се поддршка кон младите, невработените лица, како и кон лојалните слушатели.

 • 10 % за посета на прв курс – ученик, студент, невработено лице
 • 10 % за посета на втор курс – секој слушател
 • 15 % за посета трет и повеќе курсеви – секој слушател

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура