Новости Листа

Летни IT курсеви за деца и тинејџери

Супер летна понуда:

  • Плати 1 земи 2 курса или
  • Плати 1 курс за 2 деца или
  • 1 дете следи 1 курс со попуст 20%.

Се прашувате како вашето дете ќе го помине ова лето?
Може да учи корисни и потребни вештини. Почеток 08.06.2020

Одберете една програма за која вашето дете има најголем афинитет:

Графички дизајн повеќе

Веб дизајн повеќе

Компјутерска анимација повеќе

Програмирање повеќе

Курсевите се наменети за деца на возраст од 8-15 години.

Часовите се одвиваат online.

Зошто дигиталните вештини се важни за вашето дете?

  • Ќе научи само да истражува на теми кои го интересираат.
  • Ќе комуницира и ќе знае независно да учи.
  • Го стимулира својот мозок и развива одредени мозочни функции.
  • Се стимулира способноста за размислување.
  • Се поттикнува креативноста.
  • Учи да работи тимски и во група.
  • Учи самостојно.

Лице за контакт

Наташа Ристеска Тодоровска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 71 262 728, секој работен ден 9:00-17:00