Новости Листа

Доделуваме стипендии

Сега имаш можност да станеш наш стипендист. Одбери една од Академиите

Недела на Семос Академии

Семос Академиите ги отвораат вратите виртуелно за сите заинтересирани низ цела Македонија

Стани HR менаџер

Доделуваме стипендии

Отворен повик до сите компании

Започнете ја 2023 со нов, иновативен проект за вашата компанија

Winter Schools

Оваа зима имаме супер подарок за тебе – обуки кои ќе ти овозможат да ја добиеш професијата од твоите сништа!

Семос Академии - март 2023

Аплицирањето за пролетниот циклус студии – март 2023 на Семос Академиите е отворено.

Вмрежување на квалификувани студенти

од Семос Едукација со водечки компании - сега на едно место

Microsoft Официјални испити

Ограничена понуда со попуст од 1200 ден.

КРЕИРАЈТЕ И ОБУЧЕТЕ КАДРИ

Обука на ново лице во вашата компанија

Why Be our next MCT (Microsoft Certified Trainer)?

Let’s share knowledge together!

Курс за фриленсинг

НОВО во детски

Детскиот едукативен центар на Семос Едукација, ги здружи силите со нови пријатели - соработници со кои делиме иста цел - едукација на најмладите:

Биди наш Талент Партнер

Ја креиравме прогамата за Талент Партнери која ќе им помогне компаниите да добијат високо квалификуван кадар и на слушателите ќе им овозможи поддршка во нивниот професионален развој.

BI & Data Analytics Консалтинг

Вашите податоци имаат да ви кажат вредна приказна. Дозволете ни да ви помогнеме да ја откриете таа приказна.

Промотивна бесплатна препорака на слушатели

Се соочувате со недостаток на вработени? Кариерниот Центар на Семос Едукација може да Ви помогне.