Вработени и предавачи

Вработени и предавачи

Компјутерската обука ја одржуваат високо образовани, стручни предавачи, со повеќе годишно искуство во оваа дејност. Предавачите континуирано се обучуваат во школите на најпознатите светски софтверски компании, како што се Microsoft, VMWare, EC-Council, Cisco, Oracle, Java, ISTQB, Autodesk, Adobe....

Валентина Тасева
CEO
Ирена Ивановска
Senior Director
Training Departments: Microsoft | VMware | EC-Council | ISTQB | ITIL | SCRUMstudy | Linux | Angular
Дијана Василевска
Senior Director
Training Departments: MS Office | Adobe | Autodesk | Programming | Project management | Academies
Златко Ајцев
Sales Manager
Training Departments: Cisco | EC-Council
м-р Ангелина Канчевска
Manager
Training departments: Accredited Design Academy & Adobe
Елена Столевска
Manager
Training departments: Children`s Education Center & IT Academy for High School Students
Мирослав Клампфер
Manager & Autodesk and Adobe Certified Instructor
Training departments: Autodesk & Unity
Благица Блажеска
MS Office Certified Trainer, Web content manager
MOS Master
Бобан Крстев
Adobe Certified Instructor, MS Office Certified Trainer
Гоце Аргиров
Chief Information Officer
Microsoft Certified Trainer
MS, MCSA, MCSE, MCT
Дејан Вакански
Microsoft Certified Trainer
MCTS, MCITP, MCSD, MCSE, MCT
Биљана Качаниклиќ Цаневски
Marketing Director
Марија Сековска
Brand Marketing Specialist
Александра Николовска
Chief Financial Officer
Мирјана Маленкова
Finace Specialist /Accounting & Finance
Роза Каранфилова
Finace Specialist /Accounting & Finance
м-р Анче Атанасова
HR Director
Мирјана Тасков
HR Manager
М-р Драгана Митовска Николовска
HR Specialist
Симона Миладиновска
Junior Sales Manager in Training Departments ISTQB | Android
Катерина Пенева
Administrative Assistant
Дејан Кумпаниовски
System Administrator
Microsoft Certified Trainer MCSA | MCT | MDAA
Владо Попов
Test Center Administrator and IT Technician
Зоран Кимов
Microsoft Certified Trainer
MCSA: BI Reporting
Microsoft Power Platform
Ивана Чиплаковска
Head of the Career Center
Кристина Кузманоска
Sales and administration associate in Children`s Education Center
Ирена Тасева
Administrative Assistant
Анета Секуловска
Assistant for sales and administration for Academies
Сандра Радевска Марковиќ
Marketing specialist
Марко Јовановиќ
Adobe Certified Instructor
Сања Гавриловска
Administrative assistant
Владимир Јакимовски
Web designer
Борјанчо Мицевски
Business Development Manager, Adriatic region
Кристина Стојчева
Digital Marketing Specialist
Ирена Смилевска
Administrative assistant
Александар Бојковски
Предавач

Оддел

Академија за веб дизајн, Академија за UX дизајн
Александар Василевски
Adobe Certified Instructor

Оддел

Академија за графички дизајн, Adobe официјални курсеви
Александар Гелевски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Александар Русески
Unity Certified Instructor

Оддел

Официјална Unity Академија, Детски едукативен центар
Александар Талев
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Александра Филипоска
Adobe Certified Instructor

Оддел

Академија за графички дизајн, Adobe официјални курсеви
Ана Попташева
Предавач

Оддел

Детски едукативен центар
д-р Ангелина Поповска
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
м-р Андреја Јарчевски
Предавач

Оддел

Академија за графички и веб дизајн
Ања Томовска
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Арон Велески
Предавач

Оддел

Детски едукативен центар
Билјана Барукчиева
Oracle Certified Trainer

Оддел

Oracle официјални курсеви
Билјана Стојчевска
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Бобан Сугарески
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Бојан Гавровски
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање, JavaScript Aкадемија
Бојан Димовски
Amazon Web Services Authorized Instructor

Оддел

Amazon Web Services официјални курсеви
Бојан Манојлоски
Предавач

Оддел

Детски едукативен центар
Бојан Спасов
Предавач

Оддел

Детски едукативен центар
Борис Танасковски
Oracle Certified Trainer

Оддел

Oracle официјални курсеви
Бранко Белински
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Василија Узунова
Oracle Certified Trainer

Оддел

Java официјални курсеви
Васко Саздовски
Linux Trainer

Оддел

Linux курсеви
Веле Павловски
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Викторија Јорданова
Предавач

Оддел

Детски едукативен центар, Академијата за вештачка интелигенција
Владимир Степиќ
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Влатко Бојковски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Гоце Стефков
Amazon Web Services Authorized Instructor

Оддел

Amazon Web Services официјални курсеви
Даме Ѓорески
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Даниел Јосковски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
м-р Даниела Спасева
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Диме Вакански
Предавач

Оддел

Академија за веб дизајн
Димитар Атанасов
Предавач

Оддел

Академија за графички и веб дизајн
Димитар Бошњаковски
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви
Димитар Маленков
Предавач

Оддел

Детски едукативен центар
Димитар Стојменовски
Предавач

Оддел

Академија за UX дизајн
Драган Краљевски
VMware Certified Instructor

Оддел

VMware официјални курсеви
Драган Стојановски
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Драгомир Лукин
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Ѓорѓи Смилевски
Предавач

Оддел

Детски едукативен центар
Ерина Богоева
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Жаклина Чагороска
Предавач

Оддел

MS Office курсеви
Злате Ристовски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Ивана Мирческа
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Ивица Ѓорѓевски
Certified EC-Council Instructor

Оддел

EC-Council официјални курсеви
Иво Богојевски
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви
Игор Василевски
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви
Игор Митровиќ
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Игор Трајковски
Certified Cisco Instructor

Оддел

Cisco официјални курсеви
Илија Митров
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Киро Велковски
Amazon Web Services Authorized Instructor

Оддел

Amazon Web Services официјални курсеви
Константин Нича
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Кристијан Љамов
Предавач

Оддел

Академија за Веб дизајн, Академија за UX дизајн
Крсте Москов
Android Trainer

Оддел

Андроид курсеви
м-р Ленче Наумовска
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Маја Станковска
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Марија Алексовска
Предавач

Оддел

Академија за UX дизајн
Марија Дамбова
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Марија Магдеска
Предавач

Оддел

Официјална Autodesk Академија за внатрешен дизајн
Марко Јовановиќ
Предавач

Оддел

Академија за графички и веб дизајн, Adobe официјални курсеви
Марко Николовски
Certified Cisco Instructor

Оддел

Cisco официјални курсеви
Мартин Димовски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Мартин Динев
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Мартин Талески
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
м-р Мартин Ташкоски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Мики Јанков
Oracle Certified Trainer

Оддел

Java официјални курсеви
Милана Петковски
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Мичо Душков
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви, MS Office курсеви
Невен Ѓорески
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Ненад Јовановиќ
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Никола Николовски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Оливер Лазаревиќ
Предавач

Оддел

Академија за веб дизајн, Академија за UX дизајн
Петар Туфа
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви
Раде Костадиновски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Рената Петровска
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Ристо Крезов
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Сања Ташковска
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Сара Мисајловска
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Сашо Котески
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Сашо Младеновски
Adobe Certified Instructor

Оддел

Детски Едукативен Центар, Adobe официјални курсеви
Славе Ѓорѓевски
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви
Стефан Крстевски
Scrum Certified Trainer, ISTQB Certified Trainer

Оддел

Agile Scrum официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Стојан Пешов
Oracle Certified Trainer

Оддел

Java официјални курсеви
Теодора Герасимоска
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Томе Томовски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Тоше Петровски
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Трајче Стојанов
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви, MS Office курсеви
Филип Кировски
Certified Cisco Instructor

Оддел

Cisco официјални курсеви
Филип Џуковски
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Фисник Доко
Microsoft Certified Trainer, ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви