Новости Листа

Официјална on-line обука за Adobe Photoshop CC

Да научиш Photoshop е добар старт. Да станеш Adobe сертифициран специјалист во визуелната комуникација е голем чекор кон сигурна кариера.

Почеток: 16 април

Цена: 6.800 МКД

Рок на пријавување: 13 април 

Резервирај го твоето место на следниот  линк 

Во цената е вклучено:

 • Нов интерактивен пристап со искусен Adobe сертифициран инструктор
 • 20 школски часа, односно 10 менторски сесии по 2 часа
 • Електронски материјали за учење
 • Бесплатен ваучер за испит - Adobe Certified Associate (ACA) сертификат

Oвој on-line курс е наменет за секој што сака да научи да работи во Adobe Photoshop CC и да го надополни своето порфолио со меѓународно признат сертификат од Adobe.


Содржина на курсот

 • Запознавање и навигација низ работната површина во Photoshop
 • Селектирање и модификација на селекции
 • Основни начини на обработка на фотографии
 • Употреба на слоеви (layers) во Photoshop
 • Употреба на Layer styles и Adjustment layers
 • Маскирање на композиција во Photoshop
 • Креирање на векторски форми во Photoshop
 • Напредно уредување на фотографии со Camera Raw
 • Подготовка на web дизајн
 • Обработка на видео во Photoshop

Повеќе информации: 071/223-993 | 2 3130 900