Новости Листа

Семос Едукација во Белград, Србија

Почнувајќи од 01 октомври, Семос Едукација ја прошири својата дејност и во Белград, Србија. Отсега нашите услуги ќе можат да бидат достапни на граѓаните во оваа соседна земја. Нашиот колега Александар Борисављевиќ е претставник на нашата канцеларија во Белград.

Лице за контакт

Александар Борисављевиќ
Country Director Serbia
+381641239766, секој работен ден 9:00-17:00