Новости Листа

Семос Едукација во ОХРИД

Од Ноември започна да работи и Ценатрот на Семос Едукација во Охрид.

Во соработка со нашите партнери, Лиго Центар од Охрид, понудата на дел од курсевите од Семос Едукација сега е достапна и за децата, но и за возрасните кои што сакаат да добијат квалитетна ИТ едукација.


Курсеви за деца кои се нудат:

  • Основни ИТ вештини 1
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Основи на C++
  • Вовед во HTML и CSS

Курсеви за возрасни:

  • Windows10 и Word 2016 + MOS испит
  • MS Excel 2016 + MOS испит
  • Програмирње во C++
  • HTML5 и CSS3 ниво 1

За повеќе информации може да не контактирате на: 071 30 05 00 | kurseviohrid@semos.com.mk