Новости Листа

Добредојдовте во светот на новата online платформа
за обука на Microsoft и Семос Едукација

Дознајте од најдобрите професори на Microsoft во светот и водечки експерти во индустријата преку предавања и презентации и градење на знаење и експертиза со интерактивни лаборатории и проценки. Поврзете се со учениците од целиот свет во лесни за дискусија форуми и да ги преземе курсеви на свој распоред - во секое време, насекаде.

Живееме во мобилен и cloud свет. Компјутерот е сеприсутен и ги искусува распоредните уреди и изложува амбиентална интелигенција. Милијарди сензори, екрани и уреди - во конференциски сали, простории за живеење, градови, автомобили, телефони, компјутери - создаваат огромна мрежа и протоци на податоци кои едноставно исчезнуваат во позадина на нашиот живот.

Во овој нов поврзан свет, ние веруваме дека технологијата создава можност, а ние ги дизајнираме нашите курсеви за модерно учење за да им обезбедиме на учениците основни развојни вештини потребни за да бидат успешни во првиот, мобилен прв свет. Овие онлајн курсеви, подучени од експерти од Microsoft, обезбедуваат вештини и знаење на учениците преку практично искуство со широк досег, најсовремени технологии во областите како облак-услуги, мобилен развој и наука за податоци.

Да почнеме е лесно

  • Секој е добредојден
  • Курсевите се отворени 24/7
  • Флексибилен и слободен пристап

Пријавете се денес

Како да се користи?

1. Пријавете се и креирајте ваш account

Првично е лесно, треба да креирате ваш account.

2. Пријавете се во било кој курс БЕСПЛАТНО

Тоа ви дава БЕСПЛАТЕН пристап до сите достапни (тековни и идни) курсеви, кои се достапни во секое време и насекаде.

3. Добиј те сертификат за завршен курс за ниска цена

Освојте признание за вашата работа и споделувајте ги своите вештини и знаења со другите.

Големи курсеви, подобри придобивки

  • Покажете ги своите вештини и знаење до работодавците и докажете дека сте совладале класа со заработка на потврден сертификат за мала надокнада
  • Докажување напредни знаења преку иновативни XSeries програми во клучните области и фасцинантни теми
  • Професионален развој и започнете со високо образование

Пребарај те го каталогот на Семос Едукација

Зошто да ја изберете Семос Едукација online платформата за обука?

Ние нудиме големо искуство во пренесување на знаењето. Со нашата платформа за обука секој може да следи предавања, да следи курс во секое време, да научи од експерти од индустријата на кои пасија им е настава и работа ва лабораториите.

Со Семос Едукација online учење, ќе имате:

  • Пристап до повеќе од 300 курсеви
  • Преглед курсеви во секое време на вашиот компјутер или телефон
  • Сертификат кога ќе завршите со курсот