Новости Листа

Уписи во Детскиот Едукативен Центар за учебна 21/22 година

Почеток: 25 септември

ПРИЈАВА

Сакаш да ги дофатиш ѕвездите?

Ајде да одиме.... Заедно до ѕвездите со Семос Детски Едукативен Центар, повеќе за курсевите.

  • Основи на IT
  • Графички дизајн
  • Веб дизајн
  • Анимација
  • Програмирање
  • Unity Развој на игри
  • Кодирање и компјутерско размислување со Code Monkey

Уписите за новата учебна година се започнати, не ги пропуштајте попустите за рана пријава:

  • 20% попуст до 1 септември за редовни слушатели
  • 10% попуст за нови слушатели

Почеток на обуките 25 Септември

Курсевите се наменети за деца на возраст од 5-16 години

Часовите ќе се одвиваат преку online настава секоја сабота.

ПРИЈАВА

Лице за контакт

Елена Столевска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 75 289 722, секој работен ден 9:00-17:00

Лице за контакт

Кристина Кузманоска
Соработник во Детски Едукативен Центар
+389 71 262 728, секој работен ден 9:00-17:00