Новости Листа

Семос Едукација како прва и единствена *акредитирана институција за формално пост-средно образование од Министерството за образование и наука на РСМ, распишува конкурс за запишување студенти во Семос Академија.

Конкурсот се однесува за упис на стручни студии по графички дизајн и веб дизајн во академската 2021/22 година со почеток на наставата на 15.09.2021 година. Школувањето трае една академска година во два семестри (зимски и летен), а наставата се посетува секој работен ден од понеделник до петок.

*Верификација на Установа за постсредно образование на Семос Компјутерски Образовен Центар Бр. УП113 – 1523 од 19.07.2019 год.

Биди дел од наредната генерација на Семос Академијата за графички и веб дизајн

Искористи рана уплата од 15% попуст до 30 Август.

Придружи ни се и ќе добиеш:

  • Специјалистичка диплома од Министерството за образование и наука на РСМ и стручни кредити признаени во странство.
  • Официјални сертификати - Adobe Certified Associate за користење на најкреативните Adobe софтвери
  • Програма од 550 часа, 70% практична работа
  •  Влез во системот за кариера на Семос Едукација - 78% вработливост на нашите студенти и соработка со партнерските компании кои ги вработуваат.

Докажи се во тоа што го сакаш!

Едногодишна стручна програма за Графички дизајнер
Едногодишна стручна програма за Веб дизајнер

Што кажаа нашите студенти за нас...