Новости Листа

КРЕИРАЈ ЈА ТВОЈАТА УСПЕШНА ПРИКАЗНА СО СЕМОС АКАДЕМИЈА.

2021 е твојата година за нова интернационална успешна кариера!

АПЛИЦИРАЊЕТО ЗА ОФИЦИЈАЛНИТЕ СЕМОС АКАДЕМИИ Е ОТВОРЕНО.

БИДИ ОРИГИНАЛЕН. БИДИ ОФИЦИЈАЛЕН.
Заедно со нашите партнери од Microsoft, ISTQB, Unity, Autodesk, CertNexus.

Избери професија, а ние ќе ти дадеме ОФИЦИЈАЛНА, сертифицирана, квалитетна, темелна обука со врвни инструктори. 

БЕСПЛАТНА 15-МИНУТНА ДЕМО ТУРА НИЗ ТВОЈАТА НОВА КАРИЕРА  

Звучи добро, нели? Побарај бесплатно „тест возење” низ твојата иднина – аплицирај за демо тура за некоја од Академиите, зборувај со експерт од областа која те интересира, добиј непроценливи совети за твојата кариера од некој од тренерите,  за само 15 минути од твојот ден.

Сѐ што е потребно е само желба за учење, компјутер со интернет врска, мало искуство и подготвеност за нова кариера!

ПРОФЕСИЈА АКАДЕМИЈАЧАСОВИРЕДОВНА ЦЕНАРАНА УПЛАТА
ДО 29.01.2021
РАНА УПЛАТА
ДО 9.03.2021
ПРОГРАМА 15 мин
ДЕМО ТУРА
Certifed Unity Game Developer Официјална Unity Академија за Game Development 210 1.500 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи
Certifed Unity VR Developer Официјална Unity Академија за Виртуелна Реалност 180 1.800 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи
Artificial Intelligence Practitioner Официјална CertNexus Академија за вештачка интелигенција 180 1.800 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи
UI/UX Designer  Академија за UI/UX акредитирана од МОН 161 1.385 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи
Data Scientist Официјален Microsoft Data Science Институт 214 2.210 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи
Software Tester Официјална Академија за Automation Software Tester 200 1.700 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи
JavaScript Programmer JavaScript Академија 210 1.505 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи
WordPress Programmer WordPress Академија 226 1.850 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи
Digital Marketing Specialist Официјална Академија за Дигитален маркетинг 210 1.900 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи
Certified Autodesk Interior Designer Официјална Autodesk Академија за внатрешен дизајн 210 1.200 ЕУР 15% 10% Дознај повеќе Закажи

ПОЧЕТОК: 15.03.2021

Искористи ја можноста!

Специјален 15% попуст за сите Семос Академии за уплата до 29.01.2021

10% попуст за сите Семос Академии до 09.03.2021

Избери ја професијата на твојата иднина, добиј светски познат сертификат и биди новата успешна приказна која со гордост ќе ја споделиш со сите!

ЗОШТО ДА ПОСЕТИШ ЕДНА ОД СЕМОС АКАДЕМИИТЕ?

ОФИЦИЈАЛНА ПРОГРАМА – Затоа што ќе изучуваш официјална програма издадена од нашите партнери. 

Затоа што нашите тренери и инструктори се сертифицирани.

Затоа што нашите курсеви вклучуваат официјална литература и сертификати. 

ONLINE ПРЕДАВАЊА – Затоа што ова е ексклузивна понуда која важи само овој период од годината, и се одвива online во нашите виртуелни училници.

АКАДЕМИЈА – Затоа што ќе бидеш дел од долограјна, темелна и квалитетно изработена програма креирана од нашите експерти и сертифицирани инструктори во времетрање од од 6 до 8 месеци.

РАБОТА НА ПРОЕКТИ – Ќе учиш преку практична работа, проектни задачи и реални клиенти.

ВРАБОТУВАЊЕ – Ќе имаш можност да се вработиш во некоја од над 100те партнерски компании, преку нашиот Кариерен Цента

КАДЕ ЌЕ БИДЕШ ПО СЕРТИФИЦИРАЊЕТО?

  • Ќе бидеш препознаен како експерт во твојата област
  • Компаниите ги препознаваат студентите од Семос Академиите како квалитетни професионалци
  • Кариерниот центар на Семос Едукација ќе те подготви за креирање на CV и интервју

Креирај ја твојата успешна приказна со Семос Академија.

10 АКАДЕМИИ 60 ТРЕНЕРИ | 10 МОДЕРНИ ПРОФЕСИИ