Новости Листа


Настанот ќе се одвива на нашата Фејсбук страната Live stream

*Присуството е бесплатно.

На настанот ќе се промовираат и ќе се претстават 35 Графички и Веб дизајнери од Академијата.


Студентите од програмата за графички дизајн ќе се претстават со нивните најуспешни и најкреативни проекти на кои работеле во изминатиот период. На изложбата ќе бидат презентирани проекти на разни теми, логоа и корпоративен идентитет, дигитални манипулации на фотографија, дигитални илустрации, дизајн на публикации, додека студентите од програмата за веб дизајн, ќе се претстават со сопствените портфолија и динамични веб страни кои содржат програмерски дел, галерија и мултимедијални содржини.