Новости Листа

Ново од Детски Едукативен Центар

ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ

за деца кои посетуваат онлајн настава

  • Комплетно опремени простории за онлајн настава
  • Надзор од наставник
  • Помош при учење и извршување на домашни задачи
  • Целодневно згрижување
  • Бидете сигурни дека Вашето дете успешно ќе ја следи училишната настава

Драги родители

Новото секојдневие ни носи и нови предизвици.
Детскиот Едукативен Центар на Семос Eдукација ви излегува во пресрет да ги надминете истите.  Ви нудиме можност за целодневно згрижување на Вашите деца кои посетуваат онлајн училишна настава во новотворениот Дневен престој.

Во дневниот престој децата ќе бидат згрижени во текот на работниот ден, во простории кои се целосно опремени за онлајн настава, ќе ја следат училишната онлајн настава под надзор на наставник, ќе имаат помош при совладување на предметите и редовно извршување на домашните задачи и активности.

ЗА КОГО? Деца од прво до петто одделение кои посетуваат онлајн училишна настава.
КАДЕ? Простории на Семос едукација во ТЦ Капитол, Аеродром
КОГА? 16ти ноември, 2020 година
ЦЕНА 8.000 мкд

ПОПУСТИ ЗА СИТЕ
10% фамилијарен попуст за две или повеќе деца од исто семејство запишани во центарот
10% попуст за слушатели на детските курсеви во Семос Eдукација
10% попуст на курсеви за возрасни во одделот за крајни корисници за родителите на децата од дневниот престој

Лице за контакт

Наташа Ристеска Тодоровска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 71 262 728, секој работен ден 9:00-17:00

Лице за контакт

Елена Столевска
Соработник во Детски Едукативен Центар
+389 75 289 722, секој работен ден 9:00-17:00