Новости Листа

Драги наши,

Ви се обраќаме на сите вас кои аплициравте за ВАУЧЕР ЗА ДИГИТАЛНИ ВЕШТИНИ и одбравте обука во Семос Едукација.

Доколку го добивте одобрениот ваучер од страна на МОН во PDF формат, Ве молиме испратете ни го на kursevi@semos.com.mk со комплетни информации (име, презиме, телефон за контакт, email адреса и името на соодветната обука за која е добиен ваучерот).

Ви благодариме што не одбравте нас! 😊

Тимот на Семос Едукација