Новости Листа

ОТВОРЕН ДЕН | 20.08.2019 | #SemosAcademy

#GraphicDesigner|#WebDesigner|#Career|#Portfolio|#Adobe

Академијата за графички и веб дизајн организира отворен ден за сите заинтересирани и потенцијални лица кои сакаат да се запознаат со едногодишните стручни студии за Графички дизајнер и Веб дизајнер.

Датум: 20 август (вторник)
Време: од 12:00 до 16:00 часот
Локација: просториите на Семос Едукација

Содржина на настани:

  • Прва Академија за графички и веб дизајн во Македонија - постоиме од 2006 година.
  • Презентација на портфолиото на Академијата
  • Промоција! За ПРВ пат во Македонија, акредитација на стручните програми - Графички дизајнер и Веб дизајнер
  • Информација за упис во новата академска 2019/20 година и начин на плаќање - Краен рок за аплицирање е 13 септември.
  • Кратки работилници и бесплатни предавања
  • Презентација на портфолија на студенти од алумни клубот на Академијата

18 врвни професори | 330 обучени студенти | 10 години работа на реални проекти|
5 години стипендирање| 65 партнери & соработници | 6 години кариерно советување


Пријавете се на следниот линк

Повеќе информации: (+389) 2 3130 900; (+389) 2 3255 262; (+389) 71 223 993, Angelina.Kanchevska@semos.com.mk