Новости Листа

Game Designer со летната Unity & Autodesk менторска програма

Направи ја својата прва игра веднаш!!! Започни да ја оживуваш својата визија со Unity & Autodesk менторската програма.

Летна Официјална Unity & Autodesk менторска програма за сите кои сакаат да влезат во волшебниот свет на игрите. 

Почеток 27.06.2019 ПРИЈАВА

Отворен ден: 25 јуни | 17:30 | вторник

Краен датум на пријавување и уплата: 26.06.2019

СПЕЦИЈАЛНА ЛЕТНА ЦЕНА за Unity & Autodesk менторкса програма: 42.000,00 денари.

Вкупен број на часови: 78

За само 2 месеци стекнете вештини од областа на програмирање и дизајн во gaming индустријата, заработувајте како game дизајнери користејќи ги најпопуларните софтверски апликации  Unity 2D, Unity 3D и Autodesk Maya.

Курс
Unity е врвна платформа за развој на игри. Користете Unity за да изградите високо квалитетни 3D и 2D игри, наменети за мобилната и компјутерската индустрија, Virtual Reality или Augmented Reality. Со Unity се создадени повеќе од половина од игрите во светот. Платформата за реално време на Unity, во која се содржани голем број алатки и услуги, нуди неверојатни можности за креаторите на игри во сите индустрии.
Maya e софтвер за 3D анимација, моделирање, симулација и визуелизација со моќен збир од над 10 000 алатки. Најголема употреба наоѓа во филмската и гејминг индустрија, но се користи и во архитектура, градежништво, графички и веб дизајн.

Курс: Практична работилница - како до вработување и професионално унапредување

 • Како да направите линкдин профил кој што се издвојува, согласно чеклиста од 22 поенти?
 • Начини како да ја зголемите линкдин мрежата на потенцијални работодавци, правилен пристап?
 • Како да направите јасна структура на своето претставување?
 • Како да се претставите себеси во две минути и да го заинтригирате слушателот да сака да Ве види повторно и да чуе повеќе?
 • Грешки во себе претставувањето и како да не ги направите?
 • Како да се справите со непријатните и комплицирани прашања?
 • Пет техники на совладување на тремата

Практична работилница која што има за цел да покаже начини - како до вработување и унапредување во карирерата со помош на унапредени комуникациски вештини и линкдин.

Статистиката говори „92% од анкетираните сметаат дека меките вештини се исто или поважни од техничката подготвеност при ангажирање на нов член во тимот.“

Бенефити:

 • Тренери со долгогодишно искуство во Unity и Maya
 • Влез во кариерниот центар при Семос Едукација, за понатамошн препорака за пракса и вработување
 • Работа на практични проблеми за полесно совладување на материјата
 • Научете да изработувате 2D и 3D игри со Unity
 • Научете да моделирате и анимирате со Maya
 • Кариерната работилница ќе ви помогне да го трасирате патот до вашето работно место. Ќе добиете практични совети од луѓе кои што вработуваат, ќе дознаете што им е важно и на кои работи треба да обрнете внимание кога барате работа или сакате унапредување.

Краен датум на пријавување и уплата: 26.06.2019

Можност за плаќање на рати со Visa или Master од било која банка. На 3, 6 или 12 рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка АД Скопје или на 6 рати со 1% камата со Dinners кредитна картичка.

Пријавете се за Летна менторска програма за Unity & Autodesk ПРИЈАВА

Лице за контакт

Мирослав Клампфер
Раководител на Autodesk Training Department
+389 70 358 369, секој работен ден 9:00-17:00