Успешни приказни

Rising star of the week
Андреј Петров
Веб дизајнер

Rising star of the week
Бојана Поп-Анастасова
Софтвер тестер

Rising star of the week
Теа Илиева, веб дизајнер

Наш Талент Партнер
CodeIT Solution

Rising star of the week
Виктор Ванчов

Rising star of the week
Јован Поповски

Rising star of the week
Александра Пенкова Башеска

Stonebranch
компанија партнер

Наш Талент Партнер Writerity

Александар Белешовски
JavaScript Developer

Rising Star of The Week
Ивана Костеска

Rising Star of The Week
Хабиб Бектеши

Петар Ѓузелов
JavaScript девелопер

Rising Star of The Week
Марко Стојановски

Ана Марија Атанасовска
Python Developer

Дарко Милисавов
JavaScript Developer

Стефан Пешиќ
Copywriter во Ad Value


Антонио Карапец
Web Developer

Драгана Стојановска
Recruitment consultant

 

 

 

 

 

 

Фриленсинг – начин на живот и
заработка по свои правила

Crazy Labs
Талент Партнер на
Академијата за Game Development

Rising star of the week
Георгина Мирческа, Дизајнер на ентериери

Rising star of the week
Андреа Јосифова, веб дизајнер

Rising star of the week
Теодора Ѓеоргиевска

Rising_star of the week
Кристијан Стојоски

Сашка Велковска
Python Developer

Rising star of the week
Маргарита Здравева

Rising star of the week
Игор Грозданоски

Успешна соработка со
Bilans Solutions (Anant Macedonia)

Rising star of the week
Петар Ѓорѓиоски

IT Labs наш Талент партнер

Rising Star of The Week
Теа Јанковиќ

Frontwise Group
наш Талент партнер

Успешна соработка
со Рептил маркети

Успешна соработка
со КликниЈади

Успешна соработка
со Сим Сектор Студиос

Успешна соработка
со Writerity