VMware сертификација


Аплицирај
Број на пакети
3

VMware сертификација

VMware е лидер кога се работи за иновативни софтверски решенија кои овозможуваат software-defined enterprise. На организациите им се потребни ИТ професионалците, кои поседуваат вештини за cloud и виртуелизација за да ги одржуваат овие околини.
VMware Education овозможува програми за обука и сертификација кои се дизајнирани да ги надградат вашите вештини со цел да можете да ги откриете можностите кои ги создава VMware технологијата.
Семос Едукација е единствениот VMware Authorized Training Center (VATC) во Македонија, Косово и Албанија. Главна цел на Authorized Training Center е да овозможи обука и наставна програма од VMware. Семос Едукација е внимателно одбрана од страна на VMware да се осигура дека учесниците ќе ја добијат обука со највисок квалитет.
Семос Едукација овозможува програми за обука и сертификација дизајнирани да им помогнат на нашите корисници да ги постигнат своите посакувани бизнис резултати. Им помагаме да изградат вештини и најдобри практики со цел да ги препознаат и искористат уникатните можности овозможени од VMware технологијата, и да стекнат вистинска бизнис вредност преку подобро разбирање на можностите на VMware решенијата.

Data Center Virtualization

КурсевиЧасовиЦена
VMware vSphere: Install, Configure, Manage [V6.7]
40
1.260 еур
VMware vSphere: Optimize and Scale [V6.7]
40
1.260 еур

Desktop and Mobility

КурсевиЧасовиЦена
Horizon 7: Install, Configure, Manage [V7]
40
1.260 еур
Horizon 7: Troubleshooting and Performance Optimization [V7]
40
1.260 еур

Network Virtualization

КурсевиЧасовиЦена
NSX: Install, Configure, Manage [V6.2]
40
1.260 еур
NSX Troubleshooting & Operations [V6.2]
40
1.260 еур

Лице за контакт

Ирена Ивановска
Раководител на VMware Training Department
+389 70 246 146

Одберете ја областа на сертификација која сакате да ја истражувате

Data Center Virtualization

Ги валидира Вашите вештини за дизајн, инсталација, и менаџирање на VMware vSphere околини.

Desktop and Mobility

Ги демонстрира Вашите вештини за инсталација, конфигурација, и одржување на виртуелни desktops и апликации со употреба на VMware Horizon.

Network Virtualization

Ги демонстрира Вашите вештини за дизајн, имплементација, и менаџирање на VMware NSX околина.

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура