Network Virtualization
Аплицирај
Број на пакети
1

Network Virtualization сертификации

VMware Network Virtualization certifications are designed to gauge your level of skill designing, implementing, and managing a VMware NSX environment. 

Услови за VCP6-NV сертификација

Патека 1

Штотуку почнувате со VMware Network Virtualization технологија.

1. Стекнете искуство со NSX технологии (се препорачуваат најмалку 6 месеци).
2. Слушајте еден од потребните курсеви за обука.

Наслов на курсотЧасови
NSX: Install, Configure, Manage [V6.2] 38
NSX Troubleshooting & Operations [V6.2]  40

3. Комплетирајте го vSphere 6.5 Foundations испитот.
4. Поминете го VMware Certified Professional 6 - Network Virtualization (NSX v6.2) испитот.

Лице за контакт

Ирена Ивановска
Раководител на VMware Training Department
+389 70 246 146, секој работен ден 9:00-17:00

VMware Certified Professional 6 – Network Virtualization
(VCP6-NV)

Стекнете ја Вашата VCP6-NV сертификација и трансформирајте ја мрежата и безбедносните процеси на Вашата компанија. VCP6-NV сертификацијата ја валидира Вашата способност да инсталирате, конфигурирате и администрирате NSX виртуелни мрежни имплементации, без оглед на оригиналната физичка архитектура.

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура