Data Center Virtualization
Аплицирај
Број на пакети
1

Data Center Virtualization сертификација

VMware Data Center Virtualization сертификатите се дизајнирани да го оценат вашето ниво на вештини за дизајн, инсталација, и менаџирање на VMware vSphere околини во реална околина.

Услови за VCP6.5-DCV сертификација

Патека 1

Доколку сте почетник во VMware Data Center Virtualization технологија:

1. Стекнете искуство со vSphere 6.5 (се препорачуваат најмалку 6 месеци).
2. Слушајте еден од потребните курсеви за обука во овластен центар за комерцијална обука.

3. Положете го vSphere 6.5 Foundations испитот.
4. Положете го VMware Certified Professional 6.5 Data Center Virtualization испитот. 

Патека 2

Доколку имате претходна обука за vSphere 6.0, но не сте сертифицирани за VCP (не е валидно за кандидати со VCP сертификат со поминат рок на важење):

1. Слушајте го курсот за обука: VMware vSphere: What’s New [V5.5 to V6.5].
2. Комплетирајет го vSphere 6.5 Foundations испитот.
3. Положете го VMware Certified Professional 6.5 – Data Center Virtualization испитот.

Лице за контакт

Ирена Ивановска
Раководител на VMware Training Department
+389 70 246 146, секој работен ден 9:00-17:00

VMware Certified Professional 6.5 - Data Center Virtualization (VCP6.5-DCV)

Подобрете го Вашиот кредибилитет и зголемете ја вредноста на Вашата организација со тоа што ќе се сертифицирате за VCP6.5-DCV. Ова сертификација, која што е признаена во многу индустрии, валидира дека знаете како да имплементирате, менаџирате и troubleshoot една vSphere V6.5 инфраструктура, со користење на најдобрите практики, со цел да овозможите моќна, флексибилна и сигурна основа за бизнис агилност која што ќе ја забрза трансформацијата во cloud computing.

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура