Windows 10
MCSE: Mobility
Аплицирај
Број на пакети
1

Windows 10

Windows 10 ви овозможува да правите одлични работи од каде било, да имате вградена сигурност и флексибилност во вашиот бизнис, со цел да го следите растот на вашиот бизнис. Добијте брзо подигнување на оперативниот систем, проширено Start мени со кои ќе можете да правите одлични работи на повеќе уреди. Со сигурност ќе ги засакате новите иновативни функции на новиот пребарувач, како и Cortona, дигитален асистент кој ќе ви помага во текот на целиот ден.

MCSA: Windows 10

Стекнувањето на MCSA: Windows 10 сертификатот ви овозможува да се квалификувате за позицијата техничар за поддршка на оперативните системи.

ИспитКурсЧасовиЦена
70-697 20697-1: Implementing and Managing Windows 10 или
40
535 еур
20697-2: Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services
40
535 еур
70-698 20698: Installing and Configuring Windows 10
40
535 еур

MCSE: Mobility

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Mobility сертификатот ги валидира вашите вештини потребни за менаџирање на уреди во bring-your-own-device (BYOD) околина. Ве квалификува за кариера во која ќе може да работите како  техничар за поддршка на десктоп оперативни системи до BYOD уреди и апликации.  

MCSE: Mobility сертификатот може да го стекнете на следниот начин:

Чекор 1. Треба да го имате стекнато Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows 10 сертифкатот.

Чекор 2. Посетете еден од следниве курсеви и положете го соодветниот испит:


Mobility path

Лице за контакт

Ирена Ивановска
Раководител на Microsoft Official Training Department
+389 70 246 146, секој работен ден 9:00-17:00

Mobility

Mobility сертификацијата е наменета за оние кои сакаат да се издвојат како експерт во моќни, безбеднoсни мобилни решенија за управување со големи бизниси.

Клучни технологии: Windows 10, System Center Configuration Manager, Microsoft Intune, Azure Active Directory, EMS - Enterprise Mobility Suite

Сертификат: Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)

MCSA: Windows 10 сертификатот се стекнува со положување на следните испити: 70-697 и 70-698.

Сертификат: Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) Mobility

MCSE: Mobility сертификатот се стекнува со MCSA сертификат и положување на еден од изборните испити: 70-695, 70-703 или 70-398.

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура