Office 365
MCSE: Productivity
Аплицирај
Број на пакети
1

Office 365

MCSA: Office 365

Со стекнување на Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Office 365 сертификатот покажувате дека поседувате знаења и вештини  за администрација на cloud базирани бизнис апликации со Microsoft Office 365. Ќе се стекнете со знања за работа со  Office 365 Admin Center, Exchange Online, Lync Online, SharePoint Online, Office 365 ProPlus и Azure Active Directory.

Стекнување со MCSA: Office 365 сертификатот ве квалификува за позиција software as a service (SaaS) администратор или администратор на cloud базирани апликации фокусирани на Office 365 продуктите како Exchange, SharePoint, и Skype for Business.

ИспитКурсЧасовиЦена
70-346 20347: Enabling and Managing Office 365
40
680 еур
70-347

MCSE: Productivity

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Productivity сертификатот ви овозможува да се стекнете со потребни вештини за да се мигрира вашата компанија во cloud, да се зголеми продуктивноста и флексибилноста, да се намалат загубите на податоци и да се подобри безбедноста на податоците во вашата организација.
Со стекнување на MCSE: Productivity сертификатот може да аплицирате за позиција Администратор на компјутерски мрежи и системи.

MCSE: Productivity сертификатот може да го стекнете на следниот начин:

Чекор 1. Треба да го имате стекнато еден од  Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) сертификатите:

  • MCSA: Office 365
  • MCSA: Windows Server 2012

Чекор 2. Посетете еден од следниве курсеви и положете го соодветниот испит:


MCSE Productivity

Лице за контакт

Ирена Ивановска
Раководител на Microsoft Official Training Department
+389 70 246 146, секој работен ден 9:00-17:00

Productivity

Cloud Productivity сертификатот е за сите оние се заинтересирани за Microsoft Office cloud и хибридни решенија за големи корисници. Издвојте се од останатите како докажан експерт за cloud.
Клучни технологии: Microsoft Office 365, Exchange, Skype for Business, SharePoint

Сертификат: Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)

MCSA: Office 365 сертификатот се стекнува со положуваање на следните испити: 70-346 и 70-347.

Сертификат: Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) Productivity

MCSE Productivity сертификатот се стекнува со MCSA сертификат од Office 365 или Windows Server 2012 и положување на еден од изборните испити: 70-345, 70-339, 70-333,
70-334, 70-331, 70-332, 70-341 или 70-342.

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура