Exchange 2016
MCSE: Productivity
Аплицирај
Број на пакети
1

Exchange 2016

Microsoft Exchange ви овозможува да постигнете многу богато е-бизнис искуство со телефони, таблети, десктоп-компјутери и web. Уживајте во можностите за е-пошта со поголеми и посигурни поштенски сандачиња, подобра соработка со споделувањето документи, со додадени можности за архивирање, безбедност и усогласеност.

MCSE: Productivity

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Productivity сертификатот ви овозможува да се стекнете со потребни вештини за да се мигрира вашата компанија во cloud, да се зголеми продуктивноста и флексибилноста, да се намалат загубите на податоци и да се подобри безбедноста на податоците во вашата организација.
Со стекнување на MCSE: Productivity сертификатот може да аплицирате за позиција Администратор на компјутерски мрежи и системи.

MCSE Productivity сертификатот може да го стекнете на следниот начин:

Чекор 1. Треба да го имате стекнато еден од Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) сертификатите:

  • MCSA: Office 365
  • MCSA: Windows Server 2012

Чекор 2. Посетете еден од следниве курсеви и положете го соодветниот испит:


MCSE Productivity

Лице за контакт

Ирена Ивановска
Раководител на Microsoft Official Training Department
+389 70 246 146, секој работен ден 9:00-17:00

Productivity

Cloud Productivity сертификатот е за сите оние се заинтересирани за Microsoft Office cloud и хибридни решенија за големи корисници. Издвојте се од останатите како докажан експерт за cloud.
Клучни технологии: Microsoft Office 365, Exchange, Skype for Business, SharePoint

Сертификат: Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) Productivity

MCSE Productivity сертификатот се стекнува со MCSA сертификат од Office 365 или Windows Server 2012 и положување на еден од изборните испити: 70-345, 70-339, 70-333,
70-334, 70-331, 70-332, 70-341 или 70-342.

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура