CCNA Wireless Сертификација


Аплицирај
Број на пакети
1

Cisco Certified Network Associate

Семос Едукација ви нуди уникатна тренинг програма која ви ги дава потребните Cisco® CCNA вештини за потребите на пазарот.

CCNA Wireless

Растот на Cisco безжичната технологија ги зголемува барањата на мрежите и професионалците кои ги поддржуваат. Гаранцијата дека оваа технологија е оптимално исконфигурирана, мониторирана и подржана е главен фактор за постигнување на поголеми бизнис резултати, како што во исто време бара работна сила на квалификувани професионалци за безжичната технологија. Стекнете се со CCNA Wireless сертификација која ќе ви го дополни знаењето и зголеми вашите вештини за Cisco безжичните конфигурации, мониторирањето, барањето на проблеми како и подршката потребна за една Cisco безжичната мрежа.

ИспитКурсЧасовиЦена
200-355 WIFUND WIFUND - Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals
40
1 410 еур

Содржина на курсот

 • Wireless Fundamentals
 • Security and Client Access
 • Define the Cisco Wireless Network Architecture
 • Implement Centralized Wireless Access
 • Implement Converged Wireless Access
 • Implement Small and Remote Wireless Access
 • WLAN Maintenance and Troubleshooting
 • WLAN Design

Лице за контакт

Цеко Тодоровски
Раководител на Cisco Official Training Department
+389 78 441 752

CCNA Wireless Сертификација

CCNA Wireless сертификација ги потврдува знаењата и вештините потребни за Cisco безжичните конфигурации, мониторирањето, барањето на проблеми како и подршката потребна за една Cisco безжичната мрежа.

Предуслов

Валидна CCENTCCNA Routing and Switching сертификација или валидна CCIE  сертификација. 

Сертификат: CCNA Wireless

Сертификатот CCNA Security се добива со поседување на сертификација CCENT, CCNA Routing & Switching или CCIE, и положување на испитот 200-355 WIFUND.

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура