CCNA Security Сертификација


Аплицирај
Број на пакети
1

Cisco Certified Network Associate

Семос Едукација ви нуди уникатна тренинг програма која ви ги дава потребните Cisco® CCNA вештини за потребите на пазарот.

CCNA Security

Cisco Certified Network Associate Security (CCNA Security) ги потврдува знаењата и вештините потребни за заштита на Cisco мрежите. Со CCNA Security сертификацијата, се демонстрираат вештините потребни за развивање на безбедносна инфраструктура, препознавање на закани и слабости во една мрежа и отстранување на безбедносните закани. Наставната програма на CCNA Security ги нагласува клучните безбедносни технологии, како и инсталација, барањето на проблеми и следење на мрежните уреди за одржување на интегритетот, доверливоста и достапноста на податоците и уредите во мрежата.

ИспитКурсЧасовиЦена
210-260 CCNA IINS v3.0 - Implementing Cisco Network Security 1
40
1 410 еур

Содржина на курсот

  • Security Concepts
  • Secure Network Devices
  • Layer 2 Security
  • Firewall
  • VPN
  • Advanced Topics

Лице за контакт

Цеко Тодоровски
Раководител на Cisco Official Training Department
+389 78 441 752

CCNA Security Сертификација

Cisco Certified Network Associate Security (CCNA Security) ги потврдува знаењата и вештините потребни за заштита на Cisco мрежите. Со CCNA Security сертификацијата, се демонстрираат вештините потребни за развивање на безбедносна инфраструктура, препознавање на закани и слабости во една мрежа и отстранување на безбедносните закани.

Предуслов

Валидна CCENTCCNA Routing and Switching сертификација или валидна CCIE сертификација. 

Сертификат: CCNA Security

Сертификатот CCNA Security се добива со поседување на сертификација CCENT, CCNA Routing & Switching или CCIE, и положување на испитот 210-260 CCNA.

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура