Курсеви за веб дизајн
Аплицирај
Број на пакети
1

Курсеви за веб дизајн

Време е да станете Веб дизајнер без да знаете програмирање. Ако сте личност која сака да дизајнира и создава професионални, оригинални веб-страници, новите UX/UI кориснички принципи заедно со Adobe XD, алатката ќе Ви помогне во тоа.
Со новиот пристап на дизајнирање (User Design) насочен кон корисникот, ќе можете лесно да креирате визуелен приказ на целосно прилагодлива веб страна воедно постигнувајќи ги целите на клиентот. Бидете во тек со времето, научете повеќе за поимите: Personas, User Story, Workflows, Wireframing, Mock-up, Prototyping and sharing, Testing and feedback...
Користете ги ја алатката на Adobe Animate за да креирате иновативни и извонредни веб-страници со анимации, да креирате самостојна апликација за десктопот или да креирате апликации за дистрибуирање на мобилни уреди што работат на Android или iOS систем.

Но, приказната не завршува тука. Функционалноста на веб страната потребно е да ја подобрите со оптимизација на содржини за пребарувачки машини и социјални медиуми, а со користење на алатките на Google AdWords & Analytics ќе ги следите посетителите на вашата веб страна во реално време.

САМО за однапред уплата на цел пакет следува попуст.

Пакет курсеви за Веб дизајн

КурсЧасовиЦена со попуст
Дизајн на прототипна веб страна 96 30 940 мкд
Веб анимација
Веб оптимизација и аналитика

Листа на сите курсеви за веб дизајн

За поединечно посетување на курс важат цените наведени во табелата што следи. Adobe курсевите се следат во Adobe авторизираниот тренинг центар. Во програмата на Adobe Animate вклучена е подготовка за Adobe Certified Associate (ACA) испит и еден ваучер за полагање.

 

Лице за контакт

м-р Ангелина Канчевска
Раководител на Веб дизајн Training Department
+389 71 223 993, секој работен ден 9:00-17:00
  • Обука во Adobe Авторизиран Тренинг Центар
  • Работа на лиценциран Adobe софтвер
  • Обука спроведена од страна на Експерти во областа за веб дизајн и Adobe сертифицирани инструктори (Adobe Certified Instructor)
  • Официјална литература за Adobe курсевите во најновата верзија со вежби
  • Бесплатни прирачници или книги со практични примери и вежби за секој курс
  • Секој слушател работи самостојно на свој компјутер
  • Сертификат за посета на курс издаден од Adobe и диплома од Семос Едукација

Забелешка

По секој курс може да има пауза од две недели.

Соработка

За фирми нудиме извонредни услови за соработка...

Попуст

Наведените попустите не се комбинираат и истите се поддршка кон младите, невработените лица, како и кон лојалните слушатели.

  • 10 % за посета на прв курс – ученик, студент, невработено лице
  • 10 % за посета на втор курс – секој слушател
  • 15 % за посета трет и повеќе курсеви – секој слушател