Веб анимација
Adobe Animate CC + ACA испит
Аплицирај
Почеток на курсот
2 Окт 2019
Број на часови
30
Цена на курсот
12.000 МКД

Опис на курсот

Adobe Animate алатката обезбедува сеопфатна средина за креирање и модифицирање на софистицирани веб анимации и интерактивни, богати апликации со мултимедијални содржини кои можат да се објават на различни платформи. Animate CC се користи во креативната индустрија за развој на проекти со интегрирање на видео, звук, графика и анимација. За потребите на проектот, може да се додава основна или напредна интерактивност, да се ембедираат мултимедијални елементи и да се додаваат хиперлинкови.


Содржина на курсот

 • Како да започнете
 • Запознавање со работката околина
 • Креирање на графики и текст
 • Креирање и едитирање на симболи
 • Анимирање на симболи
 • Генерирање на напредни движења
 • Анимирање на облици и користење на маски
 • Реална анимација и анимација на карактер
 • Креирање на интерактивна интеракција
 • Работа со звук и видео
 • Публикување
 • Подготовка за испит
 • Официјална обука во Adobe Авторизиран Тренинг Центар
 • Adobe Certified Instructors по најнови верзии
 • Лиценциран Adobe софтвер во училница
 • Официјална наставна програма од Adobe согласно најновото издание на книгите - Classroom in a book со вклучени вежби
 • Официјален сертификат за посета на курс издаден од Adobe
 • Можност за стекнување на меѓународно признат сертификат - Adobe Certified Associate (АСА) за соодветна Adobe апликација. Подготовката за АСА испит и еден ваучер за полагање се вклучени во цената на Adobe курсот.

Лице за контакт

м-р Ангелина Канчевска
Раководител на Веб дизајн Training Department
+389 71 223 993, секој работен ден 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

Oсновни познавања за работа со компјутери и оперативниот систем Windows.

Материјал за курсот

Најновото издание од книгата "Adobe Animate CC classroom in a book" е дел од официјалниот серијал за обука на Adobe софтверот, развиена со поддршка на Adobe експертите. Вежбите се дизајнирани на начин да Ви овозможат учење според вашите потреби и ритам на учење. Вклучен е сет од практични материјали за подготовка на АСА испит за Adobe Animate.

Сертификат: Adobe Certified Associate in multiplatform animation using Adobe Animate CC

Adobe Certified Associate (ACA) сертификатот е одлична оценка за владеење со апликацијата која ги потврдува вештините во креирање на анимирани, интерактивни и богати мултимедијални содржини за Интернет користејќи ја Adobe Animate апликацијата. Сертификацијата на ова ниво помага да ја покажете посветеноста за академски успех и развој на кариерата.

Попуст

Наведените попустите не се комбинираат и истите се поддршка кон младите, невработените лица, како и кон лојалните слушатели.

 • 10 % за посета на прв курс – ученик, студент, невработено лице
 • 10 % за посета на втор курс – секој слушател
 • 15 % за посета трет и повеќе курсеви – секој слушател

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура