Revit MEP + ACU Exam
Autodesk Авторизиран Тренинг


Аплицирај
Почеток на курсот
29 Окт 2019
Број на часови
40
Цена на курсот
14.500 МКД

За кого е наменет курсот

Autodesk Revit MEP курсот е наменет за машинските, електротехничките и градежните инженери, како и за архитектите кои сакаат да научат да работат на најпопуларната БИМ платформа за проектирање на инсталации во високоградбата во светот. Autodesk Revit MEP е софтвер кој овозможува брза, прецизна, квалитетна изработка на комплексни проекти за електрични инсталации, водовод и канализација, греење, ладење и вентилација на објекти.


Содржина на курсот

 • Вовед во Autodesk Revit MEP
 • Работа со линкувани архитектонски проекти
 • Креирање и модификација на погледи
 • Општо разбирање на инсталациите во Ревит
 • Креирање на простории и зони
 • Анализи за греење и ладење
 • Работа со елементи за машински инсталации
 • Работа со елементи за водоводни и канализациони инсталации
 • Работа со ППЗ системи
 • Работа со елементи за електрични инсталации
 • Креирање на техничка документација
 • Додавање на ознаки и креирање на предмер пресметки
 • Изработка на детали во Autodesk Revit MEP
 • Обука во Autodesk Авторизиран Тренинг Центар
 • Работа на лиценциран Autodesk софтвер
 • Обука спроведена од страна на Autodesk Certified Instructor
 • Литература во најновата верзија со вежби за секој курс
 • Сертификат за посета на курс издаден од Autodesk

Лице за контакт

Мирослав Клампфер
Раководител на Autodesk Training Department
+389 70 358 369, секој работен ден 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основно познавање на работа со компјутери и Windows.

Материјал за курсот

 • Официјална литература на Autodesk - Autodesk Official Training Courseware на англиски јазик и ЦД со вежбите.
 • По завршување на курсот секој слушател добива Autodesk Certificate of Completion.

Сертификат: Autodesk Certified User

Јаките дизајнерски софтверски вештини секогаш се одлично средство за напредок  во академските и професионалните области. Учењето на врвните дизајнерски софтвери од Autodesk заедно со Autodesk User Certification им дава можност на сите студенти да имаат огромна предност во образованието или кариерата.

Попуст

Наведените попустите не се комбинираат и истите се поддршка кон младите, невработените лица, како и кон лојалните слушатели.

 • 10 % за посета на прв курс – ученик, студент, невработено лице
 • 10 % за посета на втор курс – секој слушател
 • 15 % за посета трет и повеќе курсеви – секој слушател

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура