Autodesk курсеви
Autodesk Авторизиран Тренинг Центар


Аплицирај
Број на пакети
3

Autodesk официјални курсеви

Во секоја индустрија која има потреба од технички цртежи, брзината и ефикасната употреба на податоците се клуч на успехот на проектите. Тродимензионално моделирање, рендерирање и анимација, наменета е за корисници кои се занимаваат со дизајн на 3D објекти.

Врвни предавачи кои го поседуваат сертификатот  Autodesk Certified Instructor со долгогодишно практично искуство.

Пакет курсеви Autodesk за технички дизајнер - 1

КурсевиБрој на часовиЦена со попуст
AutoCAD 2D & Inventor & 3DS Max + 2 ACU Exams 120 39.525 мкд

Пакет курсеви Autodesk за технички дизајнер -2

КурсевиБрој на часовиЦена со попуст
AutoCAD 2D & Revit Architecture & 3DS Max + 3 ACU Exams 120 39.525 мкд

Листа на сите Autodesk курсеви

За поединечно посетување на курс важат цените наведени во табелата што следи.

КурсЧасовиЦена
AutoCAD 2D + ACU Exam
40
15 500 мкд
AutoCAD 3D
40
15 500 мкд
3DS Max & V-ray + ACU Exam
40
15 500 мкд
3DS Max & V-ray Advanced
40
15 500 мкд
Revit Architecture + ACU Exam
40
15 500 мкд
Revit Architecture Advanced
40
15 500 мкд
Revit Structure + ACU Exam
40
15 500 мкд
Revit MEP + ACU Exam
40
15 500 мкд
Maya + ACU Exam
40
15 500 мкд
Fusion 360 + ACU Exam
40
15 500 мкд
Inventor + ACU Exam
40
15 500 мкд

Лице за контакт

Мирослав Клампфер
Раководител на Autodesk Training Department
+389 70 358 369, секој работен ден 9:00-17:00
 • Обука во Autodesk Авторизиран Тренинг Центар
 • Работа на лиценциран Autodesk софтвер
 • Обука спроведена од страна на Autodesk Certified Instructor
 • Литература во најновата верзија со вежби за секој курс
 • Сертификат за посета на курс издаден од Autodesk

Забелешка

По секој курс може да има пауза од две недели.

Соработка

За фирми нудиме извонредни услови за соработка...

Попуст

Наведените попустите не се комбинираат и истите се поддршка кон младите, невработените лица, како и кон лојалните слушатели.

 • 10 % за посета на прв курс – ученик, студент, невработено лице
 • 10 % за посета на втор курс – секој слушател
 • 15 % за посета трет и повеќе курсеви – секој слушател

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура