3DS Max & V-ray Advanced
Autodesk Авторизиран Тренинг


Аплицирај
Почеток на курсот
2 Дек 2019
Број на часови
40
Цена на курсот
14.500 МКД

За кого е наменет курсот

3Д софтвер наменет за моделирање, анимација и рендерирање кој ви овозможува да креирате комплексни нови светови во филмската и играчката индустрија но и да послужи како невеоројатна алатка за дизајн и визуелизација кај архитекти и градежни инжинери. Kреирајте зачудувачки нови светови. Се што ќе замислите или сонувате, можете да го изработите со 3DS Max.


Содржина на курсот

 • Креирање на 2Д и 3Д форми и менување на нивните параметри
 • Моделирање по референтна слика со 2Д и 3Д објекти
 • Моделирање по референтен цртеж од АCAD
 • Моделирање со Edit Poly и Edit Spline
 • Инсталација на plug-in V-ray
 • Креирање на Vray камера и менување на параметри
 • Креирање на V-ray светлa
 • Креирање на V-ray материјали и напредно работење со V-ray материјал едитор
 • Користење на Daylight System за надворешно осветлување
 • Осветлување на ентериерна сцена
 • Менување на V-ray параметри со цел оптимизација на рендерот
 • Поставување на сцена за фотомонтажа
 • Анимација на камери и светла
 • Финална продукција со V-ray
 • Обука во Autodesk Авторизиран Тренинг Центар
 • Работа на лиценциран Autodesk софтвер
 • Обука спроведена од страна на Autodesk Certified Instructor
 • Литература во најновата верзија со вежби за секој курс
 • Сертификат за посета на курс издаден од Autodesk

Лице за контакт

Мирослав Клампфер
Раководител на Autodesk Training Department
+389 70 358 369

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат минимално искуство од 1 година користење на софвтверот или посета на 3DS Max Essentials курс.

Материјал за курсот

 • Официјална литература на Autodesk - Autodesk Official Training Courseware на англиски јазик и ЦД со вежбите.
 • По завршување на курсот секој слушател добива Autodesk Certificate of Completion.

Сертификат: Autodesk Certified User

Јаките дизајнерски софтверски вештини секогаш се одлично средство за напредок  во академските и професионалните области. Учењето на врвните дизајнерски софтвери од Autodesk заедно со Autodesk User Certification им дава можност на сите студенти да имаат огромна предност во образованието или кариерата.

Попуст

Наведените попустите не се комбинираат и истите се поддршка кон младите, невработените лица, како и кон лојалните слушатели.

 • 10 % за посета на прв курс – ученик, студент, невработено лице
 • 10 % за посета на втор курс – секој слушател
 • 15 % за посета трет и повеќе курсеви – секој слушател

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура