Програмирање во C# Ниво 2
Апликативно програмирање
Аплицирај
Почеток на курсот
6 Апр 2019
Број на часови
30
Цена на курсот
6.800 МКД

Опис на курсот

Децата се воведуваат во светот на апликативното програмирање низ едноставни вежби, чекор по чекор да ги сфатат основните техники на програмирање притоа изучувајќи го еден од најмоќните програмски јазици C#.


Содржина на курсот

 • Теорија на бази на податоци, Microsoft Access
 • ADO .NET (Интеграција на бази на податоци со .NET апликации), апликација “Електронска училница”
 • Запознавање со интернет, историја, веб страни, веб апликации
 • Вовед во Web Forms – технологија за развој на веб апликации
 • Апликација – Online пријава
 • Entity Framework
 • Серверски контроли
 • Менаџирање на состојби
 • Вовед во JavaScript

 • Секое дете работи самостојно на свој компјутер
 • Бесплатни прирачници за секој курс
 • Диплома за завршен курс

Лице за контакт

Наташа Ристеска Тодоровска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 71 262 728, секој работен ден 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основни познавања на работа со Visual Studio 2012 во C# околина и имаат основни познавања за работа со ADO.NET контроли.

Овој курс е наменет за деца над 12 години

Попуст

 • Доколку слушателот посетувал било кој од нашите курсеви, за секој нареден курс добива 15% попуст од основната цена.
 • За уплата на два курса однапред се добива попуст од 20% попуст на целосната сума.

Начин на плаќање

 • Во готово или со уплатница
 • Дебитна и кредитна картичка
 • Рати без камата со кредитна картичка на Стопанска банка
 • На фактура