Adobe Premiere Pro
Adobe Premiere Pro
Аплицирај
Почеток на курсот
6 Апр 2019
Број на часови
30
Цена на курсот
6.800 МКД

Опис на курсот

Децата на кои желба им е да работат со видеа, нивна монтажа и едитирање го одбираат курсот за програмот Adobe Premiere Pro. Таа е најразвиена, ефикасна и прецизна алатка за видео едитирање која е на располагање и која  поддржува широк спектар на видео формати.


Содржина на курсот

 • Работен простор
 • Kонфигурирање на аудио и видео параметри
 • Снимање и дигитализација на видео материјали
 • Груба монтажа
 • Видео транзиции
 • Видео ефекти
 • Динамички титлови
 • Клипови во движење
 • Менување на време
 • Експортирање на слики, клипови и секвенци

Лице за контакт

Наташа Ристеска Тодоровска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 71 262 728, секој работен ден 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основни познавања на работа со компјутери и Windows.

 • Секое дете работи самостојно на свој компјутер
 • Бесплатни прирачници за секој курс
 • Диплома за завршен курс

Попуст

 • Доколку слушателот посетувал било кој од нашите курсеви, за секој нареден курс добива 15% попуст од основната цена.
 • За уплата на два курса однапред се добива попуст од 20% попуст на целосната сума.

Начин на плаќање

 • Во готово или со уплатница
 • Дебитна и кредитна картичка
 • Рати без камата со кредитна картичка на Стопанска банка
 • На фактура