Adobe After Effects
Adobe After Effects
Аплицирај
Почеток на курсот
6 Апр 2019
Број на часови
30
Цена на курсот
6.800 МКД

Опис на курсот

Курсот за After Effects е голем предизвик за децата затоа што оваа апликација се користи во дигиталната постпродукција на филмовите, движечката графика, мултимедијалните видео и веб содржини. Овој програм овозможува примена и комбинирање на софистицирани звучни и визуелни ефекти, како и анимирање на објекти и ефекти. Во овој програм можете да ги најдете сите 2D и 3D алатки за композиција и анимација.


Содржина на курсот

 • Работен простор
 • Креирање на основна анимација со користење ефекти и пресети
 • Анимирање на текст
 • Анимирање на мултимедиа презентација
 • Работа со маски
 • Дисторзија на објекти со puppet pin tools
 • Користење на roto brush алатката
 • Изработка на 3д објекти
 • Изведба на колор корекција
 • Визуелизација и добивање финален прозивод

Лице за контакт

Наташа Ристеска Тодоровска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 71 262 728, секој работен ден 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основни познавања на работа со компјутери и Windows.

 • Секое дете работи самостојно на свој компјутер
 • Бесплатни прирачници за секој курс
 • Диплома за завршен курс

Попуст

 • Доколку слушателот посетувал било кој од нашите курсеви, за секој нареден курс добива 15% попуст од основната цена.
 • За уплата на два курса однапред се добива попуст од 20% попуст на целосната сума.

Начин на плаќање

 • Во готово или со уплатница
 • Дебитна и кредитна картичка
 • Рати без камата со кредитна картичка на Стопанска банка
 • На фактура