Основи на Javascript
Основи на Javascript
Аплицирај
Почеток на курсот
6 Апр 2019
Број на часови
30
Цена на курсот
6.800 МКД

Опис на курсот

Javascript е лесен и моќен програмски јазик кој е вграден во веб прелистувачите. Тој може да комуницира со HTML кодот, овозможувајќи им на веб авторите да ги зачинат нивните веб страни со динамична содржина.


Содржина на курсот

 • Вовед во Javascript
 • Варијабли и дата типови
 • Javascript оператори
 • Javascript Statements
 • Javascript функции
 • Document Object Model
 • Math Object Methods, Global Functions
 • Дебагирање во сите browsers
 • Секое дете работи самостојно на свој компјутер
 • Бесплатни прирачници за секој курс
 • Диплома за завршен курс

Лице за контакт

Наташа Ристеска Тодоровска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 71 262 728, секој работен ден 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат познавање на основи на HTML и CSS.

Попуст

 • Доколку слушателот посетувал било кој од нашите курсеви, за секој нареден курс добива 15% попуст од основната цена.
 • За уплата на два курса однапред се добива попуст од 20% попуст на целосната сума.

Начин на плаќање

 • Во готово или со уплатница
 • Дебитна и кредитна картичка
 • Рати без камата со кредитна картичка на Стопанска банка
 • На фактура