Програма за внатрешен дизајн


Аплицирај
Почеток на курсот
Број на часови
210
Цена на курсот
74.200 МКД

Autodesk сертифицирaна академија

Академијата за внатрешен дизајн ги нуди сите потребни алатки за сигурен успех, влез во фасцинантниот свет на ентериери.

Доколку сакате да стекнете искуство во внатрешен дизајн, започнете кариера во оваа динамична област или отворите сопствен бизнис - ние ја имаме вистинската обука за Вас. 
Oваа обука е изработена со цел да ви овозможи професионални вештини потребни за да успеете како внатрешен дизајнер со најмоќните софтверски алатки од палетата на Autodesk и Addobe.

Нашите сертифицирани инструктори со долгогодишно искуство, задолжени за развојот на академијата, се посветени да ви овозможат практично искуство со најнови трендови во внатрешен дизајн. Доколку барате промена на кариера, нова работа, унапредување или креативност – ние ја имаме вистинската обука за Вас.

По завршување на обуката ќе се стекнете со интернационални сертификати.


Програма

 • Теорија на дизајн
 • Планирање на просторот
 • Материјали
 • AutoCAD
 • Revit
 • 3DS Max | V-Ray
 • Photoshop
 • FormIt
 • Портфолио
 • Кариера и претприемништво

Лице за контакт

Мирослав Клампфер
Раководител на Семос Академија за внатрешен дизајн
+389 70 358 369

Сертификат: Autodesk Certified User

Autodesk Certified User (ACU) сертификатот е потврда за поседување на вештини кои се потребни за продолжување на дизајнерската кариера на студентот – без разлика дали ќе посетуваат академија, ќе се вработат или ќе работат кон дополнителни нивоа на сертификација после дипломирањето.

Методи

Предавањата се изведуваат на модерен и интерактивен начин, користејќи модерни информациски технологии, преку индивидуална и групна работа, практично менторство со консултанти од реномирани компании во текот на наставата. Сето ова со цел студентите да ги развијат своите вештини во внатрешен дизајн преку интересен, забавен и модерен начин.

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура