Autodesk сертифицирaна академија

Академијата за внатрешен дизајн ги нуди сите потребни алатки за сигурен успех, влез во фасцинантниот свет на ентериери.

Група

Работа во мали групи до 12 слушатели, што е основа за добра и позитивна работна атмосфера и гаранција за добар квалитет на наставата.

Предуслови: Обуката може да ја посетуваат само полнолетни лица.

Лице за контакт

Мирослав Клампфер
Раководител на Семос Академија за внатрешен дизајн
+389 70 358 369, секој работен ден 9:00-17:00

Сертификат: Autodesk Certified User

Autodesk Certified User (ACU) сертификатот е потврда за поседување на вештини кои се потребни за продолжување на дизајнерската кариера на студентот – без разлика дали ќе посетуваат академија, ќе се вработат или ќе работат кон дополнителни нивоа на сертификација после дипломирањето.

Отворен ден во Академијата

30 октомври 2018

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура